Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google


Brandfackla. "Och allt är förgänglighet"

 

 

I dagens samhälle är det inne

med att återvända till ursprunget 

bli ett med naturen.

 

Vi måste börja gå tillbaka 

till det som det en gång var.

 

Äta ekologiskt och tänka på miljön

är redan inne.

 

Vi folket ska gå vidare 

landskapet och naturen

ska äverleva!

 

Det är alla överens om 

politiker och naturvänner!

 

Ändå finns redan de som lever

som vi borde

älskar naturen och allt 

som den kan ge!

 

SÅ GE STIG-ANDERS SVENSSON "HÄSTMANNEN"

TILLBAKA STIG-ANDERS HANS HÄSTAR!

Ja visst jag de har myndigheterna sålt i kilopris 

och slaktats!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av M M Mannheim VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-25 21:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Usch för dessa myndigheter, det är ett övergrepp på friheten att göra på det viset!
Men myndigheter får göra övergrepp mur mycket som helst tydligen!
2014-09-26

  Jeflea Norma, Diana. VIP
gud, vilken smärta.
2014-09-25

  Maj-Lis VIP
Det är beklagansvärt och gripande
2014-09-25
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP