Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Nuets skenskrift

Det vattentätt
vackra

är
sällan
vackert

verklig
skönhet

står
att finna

i det fulas
absoluta
närhet

som en 
dimension 
av det fula

sett genom
förälskades
förvandlingsblickar

eller barnens
okuvliga
fantasi

skönhet
finns inte

den skapas
som nuets
skenskrift
i sand

i seendets
sinne




Fri vers av Petter Wingren
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-26 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren