Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt hänger samman...


HELHET

Även om vi inte tror det
och vi inte genast kan se det,
har vi alla en särskild uppgift…

Här - i vårt nuvarande jordeliv,
och även i våra kommande…

Allt i Universum består av energier!
Dessa energier transformerar...
Lever vidare…
I olika former och tillstånd…

Alla har vi en Livsuppgift, ja flera!
Allt hör samman…
Som i en gigantisk väv…
Allt behövs…
För att tillsammans utgöra
Helheten!

Att vi lär oss, om oss själva och andra!
Att vi försöker och lär oss tänka positivt!
Att vi försöker göra vårt bästa!
Så att vi lär oss våra livsläxor!
Så vi blir bättre individer!
Växer och blir till modigare och bättre själar!

Att vi delar med oss av de Goda Ting
som finns runt omkring oss…

Att vi inte ger upp hoppet och tron...
Att vi inte slutar kämpa framåt
på vår snåriga, mödosamma Väg!

Gäller bara för oss att försöka finna
Den Rätta Vägen!

Så att vi alla når
harmonin, balansen, sinnesron
Helheten!




Fri vers (Fri form) av PequeñaGatita VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-27 10:44



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Gudinnan i var kvinnas kropp
vi alla bör hörsamma, dyrka, älska
2014-09-27
  > Nästa text
< Föregående

PequeñaGatita
PequeñaGatita VIP