Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Now is the moment that was


aforism29sept14

Det finns inga genvägar
till nuet:
antingen är du redan där
eller
kommer du aldrig att vara det.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-28 19:55



Bookmark and Share


  aol
Ja i nuet är man ju hela tiden ,
2014-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP