Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du blir aldrig av med mig


Vi är påväg tillsammans, dit många gått
Dit många vill men få har nått

Du känner mig, jag vet dig
Och hur du mått

Vi är samma men ändå inte alls
Vi har gått på kryckor
Och hjälpt varandra att hitta balans

Utan dig skulle jag vart på samma plats
Utan mig skulle vi aldrig möts

Vi har bott på ingen yta alls
Våra vägar har möts och nu är du allt

Du ser på världen med mina ögon
Vi känner med andras öden
Bara du och jag kan inte lösa allt
Men tillsammans
kan vi ge dom som behöver, en andra chans









Fri vers av Iante
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-29 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iante
Iante