Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spilld Mjölk



Kära soldat




Tiden visar vrede, minut efter minut
Skriken försvinner, kula efter kula

Siktar bredare och törstar efter mer
Radera oskyldiga , krigets ansikte ler



Du vet , dom pratar inte om det där
Trots allt , det hände ju inte på deras gata
Men visst är det ledsamt
Nån skrev just så i en tweet


Dom har sagt att
Trotsa sorg som tar tag
Fråga inte berätta inte

Ta emot beställningar och lägga bränsle på elden
Låt dem bara brinna och din position kan bli högre

Se dina vänner skjutna och stå på högen
utan en tanke , hur långt det har gått




Jag önskar att människor som du hade modet
Att visa lite hjärta istället för blödande hud

Så jag ber er , kära soldat
Vänligen gråt över din spillda mjölk
eftersom varje moln, har inte någon guldkant





Fri vers av Iante
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-24 03:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iante
Iante