Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstmorgon

Luften är frisk
den låga solen bländar
vattenytan ler med sin otvättade spegel
grönskan signalerar med gulrött
och staden är på väg mot ännu en vinter




Fri vers (Fri form) av RW3
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-30 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RW3
RW3