Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstpromenad

Musiken spelar i öronen
i takt med mina steg.
Vattnet ligger som en spegel
blankt och nytvättat.
Träd i alla höstens färger
luften hög och klar.
Njuter av promenaden
och av nuet just nu.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-30 18:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt!
2014-10-02

  anits VIP
Så fint skaldat om din sköna promenad!
2014-09-30

  ResenärGenomLivet VIP
Skön stund...fint beskriven...
2014-09-30

    ej medlem längre
Så fint att du tog oss med på din promenad...tack.
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP