Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mormorlycka.

Nu längtar jag din närhet
ditt skratt -din tillgivenhet.
Dina mjuka kinder
din nyfikenhet.
Ditt mys i famnen
när jag nattar dig.
Din lycka när du virvlar
runt i din gåbil.
När vi leker tittut
och du skiner med hela ansiktet.
När du kommer nära
och ger en puss på munnen.
Jag var nyss hos dig
och andades din närhet.
Underbar babymjuk
och ändå stor-hela 6 månader.
Vilken lycka det är
att vara mormor till dig.
Att ett hjärta kan rymma så mycket kärlek
jag tror mitt svämmar över.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-09-30 18:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart..Till våren runt Mars-April så blir jag Morfar...
2014-10-02

  Anya VIP
Vilken värme...det strålar igenom.
2014-10-02

  Ingrid Trolle
Underbar mormorslycka
2014-10-01

  PersonligaSusann
Underbart! Längtar till nästa år då blir jag mormor i Februari o farmor i April...
Svämmar över är ordet...
2014-10-01

  Ljusletaren
Kan tänka mig att detta är stort ;.)
Redan 6 månader, var tog tiden vägen?
Njut/ kram
2014-10-01

  Eva Helene VIP
Så hjärtevärmande!
2014-10-01

  anits VIP
Din mormors lycka lyser genom
hela din text!
2014-09-30

  kirsti ylinikka VIP
Som mormor ser jag förälskelsen i
texten. Så fint är det!
2014-09-30

  Palett
Fin text full av mormorslycka !
2014-09-30

  ResenärGenomLivet VIP
Det gäller att ta vara på varje minut...tiden går så fort...underbar känsla i dina ord...
2014-09-30

    ej medlem längre
Din lycka strålar i varje ord!
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP