Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN DOTTER OCH JAG





Jag lovade gå vid hennes sida


Långa perioder
fanns bara fotspår efter en


Jag bar henne
när hon var sjuk och trött




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-10-01 08:18



Bookmark and Share


    Mia Sedvall
Vackert..bara vackert..
2014-10-05

  Linda CH VIP
En situation jag känner igen. Kärleksfullt skrivet!
2014-10-05

  ResenärGenomLivet VIP
Kärleksfullt...
2014-10-03

    ej medlem längre
Vackra fina djupa fotspår.
2014-10-02

    ej medlem längre

Skönjer en oerhörd saknad här
innerlig kärlek samt maktlöshet
2014-10-02

  Connie
Så underbart varmt och ömt beskrivet om moderskärlek!
2014-10-02

  Lars Hedlin
En moders och förälders kärlek!
2014-10-01

    Dan Myrbeck
Mycket fint skrivet
och gjort!
2014-10-01

    ej medlem längre
Så fint skrivet om mammas oändliga kärlek till sin dotter
2014-10-01

  Anya VIP
De där fotspåren efter en är för mig en bild av att diktarjaget får bära. egentligen en mycket, mycket strålande gestaltning som inte behöver förtydligas.
2014-10-01

  Ljusletaren
Du får mig att tänka på dikten om Gud och när hen bar på en människa som hade det svårt. Fanns också bara ett fotspår i sanden/kram
2014-10-01

    ej medlem längre
Att finnas för någon i total kärlek lämnar outplånliga spår...
2014-10-01

    Sefarge VIP
Ju finare relation
Desto större saknad.
Som man alltid kommer
Att få bära."Ce la vie'"
Tyvärr.
Tack för öm innerlig
Dikt.
2014-10-01

  louisegirl
Underbar moderkärlek <3
Berör mitt hjärta..
Fint förmedlat!
2014-10-01

  Valter Örn VIP
Jag ser två fotspår efter din dikt och det är oändlig moderskärlek och saknadens sorg.
Varm kram till dig Marita!
2014-10-01

  walborg
Oändligt värdefulla ord fyllda av mening
2014-10-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Stor sorg och saknad lyser i få rader.
2014-10-01

  stig wikman
så fint , Marita.

VÄRT EN VARM KRAM
OCH EN STOR APPLÅD.

från din vän SW.
2014-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP