Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GÖR SOM

 

grodan i dag

 

lever

 

på hoppet




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-01 12:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är så man får göra...
2014-10-03

    ej medlem längre
Hoppet bör aldrig lämna en.
2014-10-02

  Lars Hedlin
JA det får man göra! kram
2014-10-01

  Rozsi.kovacs

ja hoppet det är numera det man lever
på enkelt o sant
2014-10-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra!
2014-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP