Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett lyckligt slut

För just den här stunden, den här minuten, de här sekunderna hade jag allt. Jag behövde inte lägga några tankar på mina små vardagsproblem & jag behövde inte tänka på gamla saker jag ångrade från förr. Just nu - var allting perfekt. Jag låg med kinden mot hans bröst & jag kunde höra hans hjärta pulsera, jag kunde känna hans andetag & hans värme fyllde mig med hopp. Hopp om en ny början, om ett saga där allting slutar lyckligt. Han lyfte försiktigt på sin arm, letandes efter min hand. Jag gav den till honom & han flätade sina fingrar mellan mina. Den enda tanken som kretsade omkring i mitt huvud när vi låg där invirade i 2 filter en lördagkväll & tittade på romantiska komedier var, "det här är allt jag behöver, nu är jag lycklig - jag har äntligen funnit min plats".




Fri vers (Fri form) av Alex Swanström
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-01 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alex Swanström