Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frånvaro

Du fanns där för mig, men jag fanns aldrig där för dig.
Du lättade ditt hjärta till mig, men jag spottade ut det.
Du gav mig dina känslor, du gav mig ditt skratt -
men jag kom bara tillbaka med tårar.
Du gav mig ditt hjärta, men du fick inte mitt.
Du gav mig allt, men jag gav dig inte ett skvatt.




Fri vers (Fri form) av Alex Swanström
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-02 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alex Swanström