Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra bokstaven igen, igen och igen

Utlämnad i solen bleknar jag och förtvinar sällsamt långsamt
Förlorad i en labyrint av meningar vridna för att ge allt en mening
Det jag försökt hitta i det jag sökt är inget annat än något sorgligt
De jag velat skulle inse att blåslampan i mig inte kan släckas har glömt
Med saltvatten slår jag mot klippor förtvivlat i flyktens desperation
Utan gnista tvinnar jag snart ett rep med mina nerver så jag kan höjas




Fri vers (Fri form) av Lemon Merchant
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-02 02:33



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Viss hjärtklappning uppstod under läsningen, dock med förhoppning om att den skall lägga sig vid 'utloggning'.
2014-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Lemon Merchant
Lemon Merchant