Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN UPPFATTNING






Livet är som vissa konstverk

bör betraktas på avstånd

för att kunna se helheten




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-10-02 08:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så sant...livet bör också ses från olika sidor...
2014-10-03

  Heikki Hellman
Intressant iakttagelse. Det är därför gäster i utställningar står på avstånd, iakttagelseförmåga utvecklas !
2014-10-02

  Lehva VIP
Så är det. Klok betraktelse av en mycket klok kvinna.
2014-10-02

  walborg
Genialiskt
2014-10-02

  Lars Hedlin
JA ibland så är det nyttigt!
2014-10-02

    Dan Myrbeck
Ja, bl a måste de ju gå en del tid innan en händelse kan bedömas i sitt helhetsperspektiv.
2014-10-02

  Åsa Njunjes
Objektiviteten ack så viktig för att utveckling "i rätt riktning" ska kunna ta form. "O människa, känn dig själv!"
2014-10-02

    ej medlem längre
Precis så.
2014-10-02

  Connie
Precis så är det!
2014-10-02

  louisegirl
Kloka ord, så är det nog..
Fint förmedlat!
2014-10-02

    ej medlem längre
Visdom som talar, visst kan detvvara så.
2014-10-02

  Ljusletaren
Mycket vist och bra ... tack/ kram
2014-10-02

    AgnesKenshin
dina kloka visdomsord, borde ges ut i bokform:)
2014-10-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin metafor, för visst är det så!
2014-10-02

    ej medlem längre

Man har lärt sig med åren
det du beskriver här ...
Bra Marita ...
2014-10-02

  Teresia Ridell
Ja visst är det lite så..,ibland behöver man se saker lite på avstånd för att kunna se dem klarar.. Och andra gånger kanske blunda..avvakta och ta in när man är redo...

Fin symbolik !
2014-10-02

  Anya VIP
Joo kommer man för nära grottar man ner sig...men ack så lätt att göra.
2014-10-02

    ej medlem längre
Visst ser man på ett annat sätt när det gått en tid...
2014-10-02

  Per "Läsaren" Sörqvist
i stunden kanske man bara lägger märke till detaljerna, låta tanken mogna och se hur dom bygger samman
2014-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP