Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var jag än är finns du

Du behöver inte vara här,
jag känner ändå din närhet

Du behöver inte ringa,
jag kan ändå höra din röst

Du behöver inte vakna,
om jag finns i din dröm

Men snälla
håll mig
viska i mitt öra
hela natten




Fri vers av Pluppi
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-02 21:21



Bookmark and Share


    For Luma
också fin.
2014-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Pluppi
Pluppi