Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När, var, varför och hur

Jag bubblar av tankar
finns det något svar

Var ska jag hamna
hur kommer jag dit

Vad är min plats i världen
vem ska jag bli

Varför är jag här
och när är det slut

Hur ska jag gå vidare
finns det en väg dit




Fri vers av Pluppi
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-10 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pluppi
Pluppi