Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den eviga natten har ett slut



Dimman sveper fram
den tar ett grepp om min värld
Kan inte längre se vad som väntar
rädd för vad som är på väg


Vinden byter riktning
och


Även om stjärnorna
försvinner från himmelen
Även om natten är här för att stanna
kommer jag hitta en väg

Jag ska hitta en väg

Även den mörkaste natten
ska jag göra till dag




Fri vers av Pluppi
Läst 125 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-13 16:56



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
känner hoppet i texten! :) - tro hopp kärlek
2014-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Pluppi
Pluppi