Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter avlyssnat samtal, en fredag i nådens år...


A life...

 

 

 

 

We were going to call our kid Paul

no one saw me crying when we didn´t

 

Dreams were hidden and forgotten

I´m afraid of not finding them again

 

My laughter was a play

directed by you

 

When I finally got the courage to leave

you were the one acting like a winner

 

Friends stopped looking my way

now I know they never were

 

I left my years behind

sleeping in the hands of a lie

 

I never got a kid called Paul

but I still got a child in my heart

 

Running over fields of forgivness

over and over again

 

My heart is getting stronger

and my laughter is no longer owned

 

Please se me for who I am

I know it´s a cliché

 

But really that is what I want

You, to see me....

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Kozo
Läst 173 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-03 15:54



Bookmark and Share


  madinsane
"I never got a kid called Paul

but I still got a child in my heart"

är <3
och allting annat med.
2014-10-05

  i af apa
du syns
i orden
& Finns...
2014-10-03

  Ponkla
Mycket bra skrivet!
2014-10-03

    ej medlem längre
um. tänker runt stråkspråket
- ser sjötungor och nätbrynja
men det måste ju vara + där, här

( svenska den nu )
2014-10-03

    ej medlem längre
Sorgen i texten berör -jag ser dig Koz!
kramar
2014-10-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorgsna toner i din berörande text! Men du är sedd, min vän.
2014-10-03

  Scarlett Miryam VIP
Åh, Kozo. Vi vill också se dig. (Nu vill jag rita små hjärtan här, försöker skärpa till mig.) Men hjärta, hjärta.
2014-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo