Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I EN LÅNG RAD




Trångt och besvärligt i kön


Trampades hårt av en stilettklack


-Ursäkta
sa en irriterad röst

-Inga problem
du steg ju av igen


Anade skymten av ett leende




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-10-05 08:28



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
"Du behåller din
plats i kön. Du
har nu nummer
...72."
2014-10-07

  Ljusletaren
Så underbara sanningens ord *ler*
/kram
2014-10-07

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt när man kan bemöta sådant med humor...jag ler själv glatt åt din text...
2014-10-06

  ULJO
Genuint tänkt och uttryckt
2014-10-06

  Palett
Bra text, väl fångat !
2014-10-05

    Mia Sedvall
Underfundig och bra
läsning..
2014-10-05

  Maj-Lis VIP
Som sagt humor måste man ha
2014-10-05

  ~Snöflinga~
*fnissar spontant*
2014-10-05

    ej medlem längre
Med humor når man långt.
2014-10-05

    AgnesKenshin
skönaste inställningen. och lite småkul läsning :)
2014-10-05

  louisegirl
Så bra skrivet!
2014-10-05

  Lars Hedlin
Bra och starkt skrivit
2014-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP