Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AVSLÖJAD






Makens klocka aktiveras med armens rörelser



Ska köpa en ny

med batteri




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-10-05 10:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbara du:)
2014-10-07

    Dan Myrbeck
Haha - låter som rörelsedetekterade strömbrytare!
2014-10-07

  Lars Hedlin
JA att säga stopp är viktigt!
2014-10-06

  Anya VIP
Talande gestaltning av mannen...min har precis torkat golv. ;) Men han har ingen klocka.
2014-10-05

  Lehva VIP
Underbar cool man? Eller underbar men lite passiv man:-)
2014-10-05

    ej medlem längre
Bästa att kunna säga stopp när man själv vill.
2014-10-05

  louisegirl
Härliga du..;)
Bra!
2014-10-05

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Om man smeker grannfru med det på? så är det avslöjad blir man...
2014-10-05

    Bo Malte
e dom dyra...dom där....makarna?
2014-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP