Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas inte in

 

 

Gamla vingar i ett hörn 

slitna drömmar och en bön, 

 

svävar tungt över golven. 

 

Smittar inte längre men

 

följer dig som andas dem, 

kväver dig som yppar dem. 




Bunden vers (Rim) av Lizzarde
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-05 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lizzarde
Lizzarde