Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Full av bär

Hen skålar och svär
blivit lite på örat
så full utav bär




Bunden vers (Haiku) av Britt Ruuska
Läst 371 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-06 10:22



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Jättefin, träffande Sunryo, Haikuns tvilling, som inte behöver vara naturkopplad ...
2016-02-19

  Minkki VIP
välfångat
2015-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Britt Ruuska
Britt Ruuska