Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om disk, ta plats, forcera höga hinder tillsammans


Besvära mig gärna

Jag diskar, rensar i köket
och i min hjärna
Kom gör mig sällskap
besvära mig gärna
Kom närmare, kom tätt intill
Spring inte bort
du får gärna tjata, gnata
tjata dig till en plats
till en plats i livet
Kom och besvära mig
Jag besvärar dig
Också en tjatig morsa
är bättre än ingen
Också struliga barn
är bättre än inga
Också höga hinder
kan forceras
om man tar bort dem
tillsammans

Kom gör mig sällskap
besvära mig gärna




Fri vers (Fri form) av Britt Ruuska
Läst 410 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-01-05 06:48



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Underbar presentation av en Äkta Quinna, ngt. i dag så sällsynt! Tack!
2016-02-19

  Åsa Njunjes
Fint skrivet om gemenskap och ett öppet hjärta.
2016-01-09

  aol
Gillas bra skaldat jag kommer,
2016-01-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om relationer!

2016-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Britt Ruuska
Britt Ruuska