Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ha pennan nära sängen. Man vet aldrig när inspirationen kommer


Bästa dikten

Den bästa dikten försvann
i natt klockan 04.15.
Jag gjorde den i vargtimmen,
sen somna jag och nu är den
för alltid borta




Fri vers (Fri form) av Britt Ruuska
Läst 320 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-10-02 21:28



Bookmark and Share


  Iréne S Räisänen VIP
När en dikt knackar på mitt i natten brukar den vara kvar när jag vaknar.
2016-10-06

    Birgersdotter VIP
Så sant..lätt att man glömmer!
2016-10-06

    Sefarge VIP
Det bästa är det
Som återstår.
Kanske
Lev på hoppet!
Vad annars?
:)
2016-10-06

  Zandor
;-/)
2016-10-06

  Gunnel Eriksson VIP
Den finns nog gömd i din hjärna.
Kanske du får tag i den igen en
tidig morgon. Men penna och papper
vid sängen är ett gott råd
2016-10-05

    Bobby Ray
Som livet är ibland, fullt av överraskningar.

Ibland är det bara menat att man själv ska veta helt enkelt.

Men du vet, och du skrev, det är din verklighet oavsett vem som sett!

=D
2016-10-02

    carinamnm
Så sant som det är skrivet! :)
2016-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Britt Ruuska
Britt Ruuska