Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cold case

i katedraler av egen tid
sedan jag åter bytt syokonsulentens
rekommendationer
mot en nödlögnsinfluensa

såg jag de svällande portföljerna
på väg till jobbet

de sladdriga eklöven klibba sig till drivor

de dömda hemmasittarna
vända åter

min cykel ligga regelvidrigt slängd i gruset

de trasiga dra förbi

och innan morsan lagt en hand på min panna
och sagt att jag kanske kändes lite varm trots allt
hade raden av barnsoldater i urbana uniformer
redan marscherat ut ur de vita rummen




Fri vers av Wallénaren 56
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-06 11:20



Bookmark and Share


  cilax VIP
gillar dina avmätt skruvade sammansmältningar
2014-11-14
  > Nästa text
< Föregående

 Wallénaren 56
Wallénaren 56