Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förintelsen

förintelsen
är kommen

allt otillåtet
och förbjudet

går inte längre att motstå

förgörelsen
i natten

så vacker, så skön
när allt runtomkring oss försvinner

du befriade mig
när du smekte min kind

men dina läppar
avrättade mig




Fri vers (Fri form) av vilseledd
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-06 18:48



Bookmark and Share


  Schizooliza
Wow! Starkt och gripande som väcker sinnesspår och bilder. Kanske avrättades motståndet el ett existentiellt jag till ett nytt...
Spännande...:)
2014-10-10

  Oscar E Quinn
Så! Bra skrivet.
2014-10-06
  > Nästa text
< Föregående

vilseledd