Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörka dunkel

i nattens mörka dunkel
när stjärnhimelen är svart
alla gastar sover
och trånar efter skratt

de drömmer vilda drömmar
och suktar efter dig

du med din svarta mantel
vi alla avskyr dig

du kära fiende
som törstar efter blod
ta mig här ifrån
och drick dig full av mod

kunde jag törsten släcka?
kunde jag befria dig?
i så fall spelar de ingen roll
hur du använder mig




Fri vers (Fri form) av vilseledd
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-06 18:52



Bookmark and Share


  Schizooliza
Mycket vackert och Starkt. Ja vad gör man ej....
2014-10-10
  > Nästa text
< Föregående

vilseledd