Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

regering

Jag drömde om dig i natt, jag vet vad jag drömde om
Det var en dröm om allt det som jag i vaket tillstånd trycker tillbaka
Jag drömde om allt det som jag inte ens vågar tänka

Herre gud, du måste väl ändå fatta vad jag vill, eller är du dum eller bara blind?
Jag vet att jag försökt dölja det, men det är ju omöjligt, måste du spela blind?
Eller vill du bara vara artig? Det är ju redan löjligt pinsamt, jag vill ha dig

Kom och var min drottning
Inta ditt land
Inta din tron

Jag har kysst dig hela natten, vi var tillsammans hela natten
Jag har levt ett helt liv med dig, hela natten
Min dröm var en kärlekssaga om oss som jag drömde inatt


Jag har ju sagt att jag tycker du är vacker, du är så underbar
Kanske jag skulle lägga till att jag tänder på dig
Du vet att jag vill ha dig riktigt nära mig

Kom och var min ägarinna
Gör mig till din ägodel
Jag vill vara ägd av dig

Jag såg dig klä av dig, naken, vilken dröm
Jag såg dig klä av dig plagg efter plagg
Det var en dröm så jag såg på oblygt


Jag vill ha dig riktigt nära, känna din doft och smeka din kropp
Jag vill sluka dig med hull och hår, jag vill tugga i mig allt som är du
Jag vill slita dig i stycken och spotta ut dig och sen göra om det

Kom och var min härskarinna
Kom och härska över mig
Kom och härska i min värld

Jag drömde om dig i natt, det var så verkligt
Jag drömde att jag kände dig, varje del av dig
Jag kände varje del av dig mot mig

Det var inte bara ett par vänskapliga komplimanger
Snygging jag lade an på dig, jag väntar bara på rätt tillfälle
En kväll då du är ensam och lite kåt då tänker jag slå till

Kom hit min regent
Kom och regera över mig
Regera i min värld


Jag vaknade med bilden så tydligt på näthinnan
I natt så hade vi älskat, så befriande
I natt så hade vi älskat i min dröm


Men tänk om du också gillar mig, tänk om du tänker så som jag
Tänk om du går runt och är kåt på mig i smyg, du kanske också trånar
Ska vi göra något åt det, eller bara njuta av att vara härligt kåta

Kom och var min despot
Jag vill vara din undersåte
Mitt liv är att tjäna dig




Fri vers av PPQ
Läst 527 gånger
Publicerad 2006-04-03 18:19



Bookmark and Share


  Nem
Jag tycker om den här texten. Du är väldigt övertygande, ton och intensitet ökas genomgående i tilltalet till duet - det är bra. Väldigt bra, till och med. :) De initiala upprepningarna gör att du för fram ditt budskap, att blanda uppmaningar med beskrivningar fungerar väl.
2006-04-04
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ