Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt Val

Allt för deras skull
mina barn
De val jag gör
är för dom
Skulle jag välja väg
för mig och bara mig
Då skulle jag
välja dig

Deras lycka är
min lycka
Deras glädje är
mitt ljus
Så länge skratt och glädje
lever
Bor det kärlek
i vårt hus

Deras trygghet är
min trygghet
Deras ro och frid
min frid
Deras själsro
springer före
Guidar vägen
väljer stig




Fri vers av Elisabeth H
Läst 121 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-08 06:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fin!
2014-10-08

    Bo Malte
fint och ärligt...
2014-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth H
Elisabeth H