Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namnlös

Löven blixtrar
slår hål på skuggorna
In sipprar solen
stormar den mörka fästningen
Den ansiktslöse
motar bort allt ljus.
Hjärtat dunkar
med varje steg hon tar




Fri vers (Fri form) av Elisabeth H
Läst 65 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-11 18:43



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
fjäten var tunna, stegen var tunga.
2022-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth H
Elisabeth H