Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GLAD OCH TACKSAM





Ville upp igen på glädjens stege

Verkade omöjligt

De nedersta stegpinnarna var borttagna



Fick hjälp att sätta dit nya




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-10-08 08:19



Bookmark and Share


  ULJO
Vilket härl4t tema i detta fina framförande
2014-10-10

  den nakna poeten
starka välformulerade ord kort beskrivet
du skriver vackert och starkt tack för du möjlig gör ditt hjärta och erfarenhet
2014-10-10

  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...vi behöver varandra...fin text...
2014-10-09

  bittemi VIP
Så fint att få sådan hjälp! Bra skrivet
2014-10-08

  Lehva VIP
Så fin. Och så skickligt gestaltat. Det är svårt att klättra när grunden rycks bort.
2014-10-08

  ingenmening
Texten är genial i sin enkelhet.

2014-10-08

  Lars Hedlin
Skönt att det blev ordning til slut..kram
2014-10-08

    Dan Myrbeck
Bra!

Min tolkning är:

Man måste lära sig uppskatta dom små sakerna i livet, för att kunna glädjas åt dom stora.
2014-10-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Tur att hjälp fanns! Men jag tror att du äger en fantastisk styrka i dig själv!
2014-10-08

  Anya VIP
Härligt när man får hjälp på detta vis.
2014-10-08

  Ida-Marianne
Verkligen värdefull hjälp du fått...
2014-10-08

  Ljusletaren
Helt i min smak ... mycket bra/kram
2014-10-08

    ej medlem längre
En STOR och fantastisk text!
2014-10-08

  Fjäderpennan
Fin dikt, den säjer mycket om verkligheten.....
2014-10-08

    ej medlem längre
Ja då är man verkligen tacksam, bra skrivet!
2014-10-08

  Tanja H
Å, så bra!
2014-10-08

  louisegirl
Ja med rätt hjälp, kommer man upp, sakta men säkert <3
Fint förmedlat!
2014-10-08

  Angel of love
När man vågar be om hjälp kan man nå oanade höjder.
2014-10-08

    Bo Malte
alla behöver vi lite hjälp och stöttning ibland...
2014-10-08

  Valter Örn VIP
Du är ödmjuk. Jag tror att även din egen starka kraft har hjälpt dig!
Jag hejar på dej Marita!
2014-10-08

    Sefarge VIP
Fin beskrivning!
Av vikten att hjälpa
Och icke stjälpa.
2014-10-08

    ej medlem längre

Att be om hjälp/ta emot hjälp
kan många
gånger vara nödvändigt ...
2014-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP