Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lyssnar på dig

Jag lyssnar på dig
med mina ögon

Jag ser på dig
med mina öron

Jag känner smaken av dig
på mina fingertoppar

och din doft
på min tunga

Överallt i mina sinnen
tumlar du omkring

närvarande, undflyende

Dig behöver jag aldrig fånga




Fri vers av Ove Wahlqvist
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-08 11:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du fångar Din kvinna med alla sinnen och gör det sååå innerligt. WOW!
2018-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Ove Wahlqvist
Ove Wahlqvist