Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STÄNDIG PÅMINNELSE




Det är gott om tid

det gör jag sedan



Köpte en klocka med texten

NU ÄR KLOCKAN LAGOM MYCKET!



Hängde den på en noga utvald plats




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-10-09 08:17



Bookmark and Share


  ULJO
Helt briljant detta
2014-10-10

  Valter Örn VIP
Så här tänker jag: Det är gott om tid; men till vad? Det gäller att fokusera; och då är klockan lagom mycket att ta itu med saken.
Bra text!
2014-10-10

  Lars Hedlin
Mycket bra framfört!
2014-10-10

  Angel of love
Haha underbar text.
2014-10-10

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig text...mycket bra...
2014-10-09

  Lehva VIP
:-)
En sådan klocka vill jag ha.
2014-10-09

    Dan Myrbeck
Ja har köpt en extra stor almanacka för 2015. Då finns det utrymme att planera in mera och tiden kommer alltså att gå långsammare.
2014-10-09

    ej medlem längre
Så härligt bra!:)
2014-10-09

    AgnesKenshin
så underbart :)
2014-10-09

  walborg
Suveränt
2014-10-09

    ej medlem längre
Så säger en äkta livskonstnär!
2014-10-09

  KYREUS of Sweden
Fyndigt!
2014-10-09

  louisegirl
Underbara du!
En sån klocka skulle jag behöva ;)
2014-10-09

    ej medlem längre

Som jag brukar säga ...
Vilar till brådskan gått över ...

Mycket bra skrivet
2014-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP