Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beslut

Klentrogen vid din hand vandrade jag av oläkta sår

Din hand, lyssnandet, fanns alltid där som ett obrutet förbund du aldrig skulle bryta

I sömnen tog jag din hand och ville aldrig vakna

 




Prosa av Åse Tropp VIP
Läst 464 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-09 23:42



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Fantastisk dikt.
Fylld av varm djup kärlek.
Berör.
2021-07-31

  Gisela Nordell
mycket vacker, särskilt slutet.
2016-01-19

    Jim Friberg VIP
Fantastisk!
2014-10-11

  Lars Hedlin
Stark och berörande inom...
2014-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP