Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
$$$$$$


A R V S - T V I S T E N




















äntligen




skulle alla samlas,



hos bouppteckningsfirman





farfar var så glad



att få se hela släkten.



- - -





(Nu så här efteråt,


undrar han


varthän alla tog vägen?)




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 188 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-10-10 10:43



Bookmark and Share


  Kulkub
Vid dessa möten kommer ofta helt Sandra personer.
2014-10-15

  bittemi VIP
Ja sorgligt är vad det är
2014-10-11

  walborg
Så sorgligt
2014-10-10

  Rozsi.kovacs

ja girigheten är fruktansvärd
vad tar kärleken vägen, bra att du
belyste tack
2014-10-10

    ej medlem längre
Tar ofta fram det sämsta hos människan..
2014-10-10

  Yrre VIP
ja huja, arv kan dela de bästa av vänner!
2014-10-10

  Marita Ohlquist VIP
Berör och upprör!
2014-10-10

  Ingrid Trolle
Aldrig ses det starkt
utvecklade ha-begäret
så tydligt som i
arvstvister. En sorglig
uppvisning så väl
speglad i din text
2014-10-10
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden