Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SORGDRÄKT - haiku

Tunga regndroppar

föll på tårdränkta kinder

maskerade sorg




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-10-10 18:20



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
BRA!!
2014-10-14

  Petter Wingren
Sorgens ensamhet
2014-10-12

  Lars Hedlin
Känslan vemodig och lite tung!
2014-10-11

  Lehva
Igenkännande och klockren. Fantastiskt mycket innehåll i så litet antal rader.
2014-10-10

  Marita Ohlquist VIP
O, vilken text!
Makalöst bra.
2014-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP