Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARA ATT KONSTATERA






Jag vill vara med i livets spel


men tvingas ibland


att sitta på avbytarbänken




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-10-11 08:27



Bookmark and Share


    snöö
Ja det är tufft ibland. Du beskriver så väl den känslan med så få ord.
2014-10-16

    Dan Myrbeck
Det gäller nog nästan alla av oss.
2014-10-13

  ResenärGenomLivet VIP
Man lär sej nog mycket av att sitta på avbytarbänken också...kort, men mycket bra text...
2014-10-12

  Heikki Hellman
Avbrytare är ingen tokig roll att spela. Du behöver ej arbeta som en galning. Det är ofta ett hedersuppdrag och din roll är viktig vid de besvärligaste tillfällena, du den räddande ängeln!
2014-10-12

  ULJO
Insiktsfullt och väl formulerat
2014-10-11

    ej medlem längre
Livsinsikt!
2014-10-11

  Lars Hedlin
JA ibland är det just så...Man får bida tiden tills ..nästa chans och nästa chans och....
2014-10-11

  Anya VIP
Jaa du den där jävla avbytarbänken. jag inte bara sitter på den, jag ligger. hihihi Mycket bra! Du är fenomenal på dessa korta godingar.
2014-10-11

  bittemi VIP
Ja visst är det så ibland. Välformulerat
2014-10-11

  louisegirl
Så känns det ibland, ja....
Mycket bra skrivet!
2014-10-11

    ej medlem längre
Se det som en paus, uppladdning, sen så..
2014-10-11

  ~Snöflinga~
Åh, det är där jag sitter nu. Kan inte spela just nu men är för bra för läktarplats :)
2014-10-11

  Lehva VIP
Insiktsfullt och skickligt beskrivet.
2014-10-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, så känns det ibland. Men man kommer igen. För det mesta.
2014-10-11

  Ingrid Trolle
Ibland känns det så,
medan alla andra anser
att man är med i allra
högsta grad.
Det är du också
2014-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP