Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överstånden

Drick mitt lidande, bär mitt blod
blandat med dofterna från orienten
när ensamhet är allt som är kvar
och tiden är överstånden







Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-12 01:36



Bookmark and Share


  RitaBrunner
En drama i fyra rader! Fick mina tankar att gå till Hamlet. Sista raden är outstanding!!!
Mycket bra Ingela!
2014-10-12

  Nanna X
tung sorg, men rökelsedoften känns försonande
2014-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP