Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skjut dig själv

Det är svek som lärde mig vem jag borde lägga min tilltro hos
Omfamna och döm mig med vad alla del fel du tror är sanning
Mörkret mellan mina revben gastar att du är ett glömt spöke
Samma mörker jag såg mig själv i efter att genomlevt dig




Fri vers (Fri form) av Lemon Merchant
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-12 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lemon Merchant
Lemon Merchant