Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MITT TÄNKESÄTT





Hellre en flyktig tanke


än en som är så fast

att den inte går att rubba




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-10-12 09:06



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja - bra! Gör att jag vill citera Cello:

Lätta tankar
som lättat ankar

2014-10-13

  ULJO
Klokt
2014-10-12

  Lehva VIP
Så sant... Så klokt...
2014-10-12

  Maj-Lis VIP
Sant...de andra är jobbiga
2014-10-12

  Lars Hedlin
Håller med dig ;)
2014-10-12

  Bibbi VIP
Exakt.
2014-10-12

    AgnesKenshin
absolut! dom där tankarna som klibbar sig fast, är inte roliga.
2014-10-12

    ej medlem längre
Det gäller att vara flexibel ibland.
2014-10-12

  ResenärGenomLivet VIP
Vissa fundamentala saker håller man nog fast vid ändå...så det beror nog på vad det gäller...tänkvärt i alla fall...
2014-10-12

  Klara Ord VIP
Så klokt!
2014-10-12

  louisegirl
Så sant så..
Bra skrivet!
2014-10-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Med åren lär man sig att allt inte är svart eller vitt. Det får man vara glad för.
2014-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP