Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det rullar på.


Jobba

Jobba, jobba, jobba
Äta, äta, äta
Sova, sova, sova
Suck...
Vill...
Älska, älska, älska




Övriga genrer av Mickke
Läst 581 gånger
Publicerad 2006-04-03 21:42



Bookmark and Share


  Mikaela2
Sött skrivet, och inte minst; alldeles sant.
Vackert!
2006-04-10

  Sjörövarbabe
Jo, livet i ett nötskal =)
2006-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Mickke