Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirrat

Om tid kunde köpas för pengar
så önskade jag obegränsat
så kunde jag köpa
mer tid att tjäna
går snart på knäna




Fri vers av Mickke
Läst 585 gånger
Publicerad 2006-04-09 11:19



Bookmark and Share


  Cris
Ja inte vill man gå på knä för att tjäna mer pengar
för att kunna köpa tid....så att man kanske kan
hinna med utan att gå på knä..

det går runt ...runt..
2006-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Mickke