Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite funderingar kring ett begrepp


En fråga

Är jag en poet
Är det någon som vet det
Om jag är en poet




Bunden vers (Haiku) av Mickke
Läst 566 gånger
Publicerad 2006-04-05 19:53



Bookmark and Share


  Helene Månsson
Poeter är vi allihopa, allihopa, allihopa
ja me och du me
du me och ja me/Helene
2006-04-24

  Cris
Mycket möjligt!
finns viljan, finns orden
och du fortsätter...så
2006-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Mickke