Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt möte från ljus till mörker

 

 

Vi möttes när ljuset ännu var klart

alla kom vi från olika håll

men enade i samförstånd.

 

Några var nya

men välkomna till oss andra.

 

Så gick kvällen

med mat och dryck

och gemytliga samtal.

 

När så mörkret hade lagt sig

det var midnatt.

 

Hälsade vi varandra

att nu var det natt.

och vi skildes åt.

 

Vi försvann ut i natten

alla åt skilda håll

precis som vi hade kommit.




Övriga genrer (Kåseri) av M M Mannheim VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-12 15:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Trevligt med gemenskap...
2014-10-13

    ej medlem längre
Att mötas och att skiljas tills vi skiljs åt på riktigt, å möts i Anden...
2014-10-12
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP