Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toknyfiken



På dig

mer och mer

för varje dag

som går så

vill jag veta

ännu mera

om Dig

min fina Älskling




Fri vers av Eliza-69
Läst 133 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-12 17:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ömma..innerliga rader..tack <3
2014-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69