Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hungrig på dig




Vill vara dig

nära nu

vill smaka

på dig nu

vill kasta mig

hungrigt över dig

vill slita av

dig kläderna

vill sen sluka dig

bit för bit med

både mun och

fittan min




Fri vers av Eliza-69
Läst 164 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-12 21:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hungrig tjej <3
2014-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69