Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MITT HJÄRTA





Mitt hjärta krossades

Hittade inte alla bitarna



Är rädd om det jag har kvar



Satsar aldrig mer

än jag har råd att förlora




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-10-13 08:50



Bookmark and Share


  ULJO
Du skriver alltid så klokt
2014-10-16

  Per "Läsaren" Sörqvist
Men ändå, ett djupt förkrossat hjärta, som är så svårt att bära, kan vara en ny kännedom om sitt svaga, något som kan omvandlas till styrka.

Du skriver som bara du kan.
2014-10-15

    ej medlem längre
Verkligen tänkvärt.
2014-10-14

  ResenärGenomLivet VIP
Visa ord...så bra...
2014-10-13

  bittemi VIP
Mycket klokt sagt men inte lätt!
2014-10-13

    Dan Myrbeck
Klokt!

Använd gärna
hjärnan när det
gäller hjärtat.

2014-10-13

  Lars Hedlin
Stark i känsla!
2014-10-13

    ej medlem längre
Sorgen ta ut sitt pris...
2014-10-13

  walborg
Skyddsnät behöver man och en realistisk avvägning vid utmaningar
2014-10-13

  Anya VIP
Jaa vilken konst att inte satsa mer än man har råd att förlora. något jag aldrig lärt mig.
2014-10-13

  Ingrid Trolle
Omständigheter som
tvingar en att byta
strategi är alltid svåra
att förstå och mycket
smärtsamma.
Berörande.
2014-10-13

  Ljusletaren
Tänkvärt!
/kram
2014-10-13

  Lehva VIP
En sådan tänkvärd och sårbar text. Fantastisk.
2014-10-13

  louisegirl
Man får vara rädd om det som finns kvar..
Fint förmedlat!
2014-10-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Ibland får man vara sparsam med sina känslor. Annars kan det bli för dyrt.
2014-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP