Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ristade i sanden


Du var vackrare än havet
i den stilla aftonbrisen.

och när vågen kysste stranden
då gick ljuset emot natt.

Minns Du, när Du höll mej
hårt i handen?

Minns Du, när vi tumla
om i sanden?
Och vi kiknade av skratt.

Såsom brända i papyrus
Ligger minnena och skvalpar

Likt de heta bränningar
som skulle bli vårt liv.




Bunden vers av Alva Johnsson VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-10-13 16:02



Bookmark and Share


  anits VIP
Så vackert skaldat om minnen!
2014-10-16

  PersonligaSusann
Detta var vackert!!!
Minnen är så vackra, ingen kan ta dem ifrån en...
2014-10-14

  Palett
Känslofyllda minnen i din vackra text !
2014-10-13

  Heikki Hellman
Gemytliga varma minnesbilder …... om förgången tid!
2014-10-13

  Ingrid Trolle
Så vackert om
minnena
och en dramatisk
bild
2014-10-13

  Bibbi VIP
Fint.
2014-10-13

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket vacker dikt...om livet, om minnen, om kärleken...
2014-10-13

  walborg
Vilken kärleksförklaring - och en otroligt vacker dramatisk bild därtill
2014-10-13

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om din dikt.
Stimulerar tanke och känsla!
2014-10-13

  Fem hjärtan VIP
Väldigt fin!
2014-10-13

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2014-10-13

    ej medlem längre
Så vackert diktat! Sparar...
2014-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP