Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra gåvor


Naturen var generös i sitt skapande.

Gav oss
två ögon för att bättre se dem, som behöver hjälp.

Gav oss
två händer för att kunna lyfta andras bördor

Gav oss
två fötter för att snabbt kunna nå fram.

Gav oss
två öron för att kunna lyss till den bedrövade.

Men

en mun
ett hjärta
en hjärna.

Låt hjärtat råda vad hjärnan vill ha sagt.









Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-10-14 10:52



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl tänkt och skrivet, ja !
2014-11-23

  Ronny Berk
väl tänkt och skrivet, ja !
2014-11-23

  Lars Hedlin
Mycket fint ;)
2014-11-14

  anits VIP
Så fint och tänkvärt skaldat!
2014-10-16

  Fem hjärtan VIP
Så tänkvärd och bra text!
2014-10-14

  ResenärGenomLivet VIP
Just så som det bör vara...mycket bra...
2014-10-14

    ej medlem längre
Mycket fint skrivet!
2014-10-14

  Lars Hedlin
Mycket mycket bra ;)
2014-10-14

  Rozsi.kovacs

Så vackert o tankevärt att inte ta dessa
möjligheter för givet.. Att fungera
med alla sinnen.
2014-10-14

  Ingrid Trolle
Detta är så sant.
Gillar den starkt
2014-10-14

  Gigi
Så sant!
2014-10-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
Budskapet i den sista raden är en perfekt avslutning.
2014-10-14

    ej medlem längre
Gillas!!
2014-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP